Golfbaan Crimpenerhout

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout

Vereniging Golfpark Crimpenerhout en daarmee de Golfbaan Crimpenerhout hebben op 16 juli 2010 van de NGF de B-status verkregen, de hoogst haalbare status voor onze vereniging op een 9-holes golfbaan. Hierdoor is de vereniging nu een voor de NGF volwaardige verenging, die zijn activiteiten ontplooit op een golfbaan die aan alle NGF eisen voldoet.

Leden van Vereniging Golfpark Crimpenerhout kunnen voor een aantrekkelijk tarief spelen op banen die aangesloten zijn bij de 'Samenwerkende Golfclubs West Nederland'.  Leden van al deze aangesloten Verenigingen/Golfbanen kunnen vanzelfsprekend ook tegen een gereduceerd tarief terecht op Golfbaan Crimpenerhout. 
Het week- c.q. weekend samenwerkingstarief dat op Golfbaan Crimpenerhout gehanteerd wordt, is geldig op maandag t/m zaterdag en NIET op zon- en feestdagen!
9 holes  : Het tarief van maandag t/m vrijdag bedraagt € 15,00 p.p. en op zaterdag € 22,00 p.p. (op vertoon van uw NGF pas met vermelding SWGN). 
18 holes: Het tarief van maandag t/m vrijdag bedraagt € 27,50 p.p. en op zaterdag € 32,50 p.p. (op vertoon van uw NGF pas met vermelding SWGN).

Meer informatie bij de receptie van Golfbaan Crimpenerhout: 0180-552056

Via onderstaande website komt u in e-golf4u: 

www.gvcrimpenerhout.nl