Netwerk arrangement

'Netwerken': de laatste jaren steeds belangrijker en een meer geaccepteerd begrip geworden in de zakelijke wereld. Het betekent een uitbreiding van uw zakelijke relaties en het bieden u en uw relaties o.a. kansen voor samenwerking, kennisoverdracht en/of referenties.

Netwerk arrangement  Netwerken golfbaan

Golfbaan Crimpenerhout heeft, naast een sfeervolle ambiance, een prachtige vergaderlocatie met goede parkeermogelijkheid. 

Het 'kant-en-klare' netwerk arrangement (min. 8 personen) bestaat uit:

  • Ontvangst met kopje koffie in de brasserie
  • Gebruik van een vergaderzaal (gedurende max. 4 uur)
  • Een heerlijk ‘Crimpenerhout 12 uurtje’: brood geserveerd met Kwekkeboom kroketten, gerookte zalm, kaas, huzarensalade en omelet, inclusief een glas melk
  • overige drankjes op nacalculatie

Prijs: € 24,95 p.p.

Optioneel: Voorafgaand, tijdens of na de zakelijke bijeenkomst kunt u samen met uw relaties kennis maken met de golfsport. O.l.v één van onze golfprofessionals volgt u een golfclinic , een ontspannen manier om de basistechnieken van het golfen eigen te maken. Als u het netwerkarrangement wilt uitbreiden met een golfclinic maken wij graag een offerte voor u op maat. 

Voor informatie of een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met de receptie: telefoonnummer 0180-552056 of via het contactformulier.

 

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring