Beginnerscursus

U wilt graag leren golfen en bent nieuwsgierig of dit een sport is die bij u past? U heeft misschien reeds deelgenomen aan een introductieles of clinic en wil meer te weten komen over de golfsport.

Dan is de Beginnerscursus de volgende stap. In de cursus worden de basistechnieken van het putten, chippen en de swing behandeld en geoefend. Daarnaast krijgt u uitleg over de etiquette en de regels van het spel. De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. In deze cursus krijgt u een algemene indruk van de golfsport zonder dat u direct bij aanvang van de cursus al golfmateriaal dient aan te schaffen.

De cursus wordt gegeven door een van onze gediplomeerde PGA golfprofessionals en bestaat uit:

  • In de eerste les van 1,5 uur krijgt u speluitleg, welk materiaal gebruikt een golfer en wat is het traject voor een beginner. De grip, houding, balpositie en de swingtechniek zullen behandeld worden. Daarna wordt u individueel gecorrigeerd op uw swingtechniek;
  • De tweede les van 1 uur gaat u putten en chippen. Hierin staat centraal grip, houding, balpositie en zwaailengte. Ook komen de regels aan bod die op en rond de green gelden;
  • De derde les van 1,5 uur gaat u de baan in en zult u ervaren hoe het spel gespeeld moet worden. Hierin staan veiligheid, zorg voor de baan en snelheid centraal.
  • Gebruik van driving range ballen tijdens de eerste les zijn inbegrepen.
  • Gratis gebruik van alle soorten huurclubs gedurende twee maanden.

Deze cursus wordt u aangeboden voor slechts € 75,00!

Besluit u direct om ook in te schrijven voor de aanvullende GVB/HCP 54 Cursus dan betaalt u voor beide een totaal van slechts € 225,00* (i.p.v. € 255,00!)

Mocht u zelf minimaal vier personen motiveren dan kan deze cursus naar uw wensen ingepland worden als privé beginnerscursus.

*Alleen wanneer beiden tegelijk worden afgerekend aan de receptie van Golfbaan Crimpenerhout

Binnenkort start er weer een Beginnerscursus:

Cursus 1:

  • Zondag  21 januari 2018 van 15.00-16.30 uur
  • Zondag  28 januari 2018 van 15.00-16.00 uur
  • Zondag   4 februari 2018 van 15.00-16.30 uur (baanles)

Schrijf u snel in! Het inschrijfformulier vindt u op deze pagina. 

 

Digitaal inschrijf formulier

Schrijf u in via onderstaand formulier voor een beginnerscursus.


Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2017 Alle rechten voorbehouden