Golfpro's

Gerrit Goor
PGA Golfprofessional

Op zijn 16e was Gerrit reeds professional en daarmee nog steeds de jongste van Nederland.

Van 1964 tot 1976 speelde hij in vele grote toernooien van Europa, maar zijn bekendheid heeft hij vooral aan het lesgeven te danken.

Met plezier kijkt hij terug op de mooie banen, zoals: Koninklijke Haagsche, de Hilversumse Golfclub, de Dortmunder Golfclub en Golfclub De Hoge Kleij, waar hij professional is geweest. Maar ook aan Golfcenter Rhoon en een korte periode op IJsselweide heeft hij goede herinneringen.

Sinds 1963 is Gerrit lid van verschillende PGA’s.

Een van zijn mooiste herinneringen uit zijn lange golfcarrière is het erelidmaatschap van de Britse PGA, dat hem in 1989 samen met Bernard Langer en Severiano Ballesteros werd toegekend.

Gerrit Goor is te bereiken via: 06-24870613 of gerrit@gerritgoor.nl

-----------------------------------------------------

Fedor van Megen
PGA Golfprofessional

Mijn naam is Fedor van Megen en ik ben geboren en getogen in Maarssen (1970). Ik ben in aanraking gekomen met golf via een clinic en werd meteen gegrepen; hier wilde ik mijn werk van maken.  Vanaf dat moment werd golf het belangrijkste in mijn leven en binnen 3 jaar had ik mijn B-opleiding op zak. In 2000 volgde ook de A-opleiding (PGA professional). Nog steeds volg ik bijscholingen om me continu te verbeteren, als speler en als leraar, vooral gericht op het mentale deel (‘beter scoren in de baan’)

Ik ben werkzaam geweest op de volgende banen: De Hoge Dijk, De Batouwe, De Biltse Duinen en Golfbaan Hitland. Door de jaren heen heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het lesgeven: privélessen, groepslessen, jeugdlessen, competitietrainingen en baanlessen.

Naast het lesgeven speelde ik ook wedstrijden op de Nederlandse PGA tour en de Mondaytour. Daar heb ik goede resultaten behaald; top 20 nationaal open, winnaar Mondaytour, meerdere top 3 noteringen en natuurlijk ook de nodige flutscores binnengebracht. Vandaar ook mijn interesse in het mentale gedeelte.

Ik hoop op een spoedige verdere kennismaking, zodat we onze passie rondom golf kunnen delen. U kunt mij bereiken via 06-14658554 of via mijn digitale lesagenda.

-----------------------------------------------------------

De beginnende golfer
Voor beginnende golfers bieden wij de mogelijkheden om het golfvaardigheidsbewijs op een 'snelle' of 'uitgebreide' manier te behalen. 

149,- voor de 2-DAAGSE GVBCURSUS
De snelle aanpak is het volgen van een 2-daagse GVB weekendcursus. In 2 dagen leert u de basisbeginselen van het golfen incl. theorieles en examen. U krijgt baanpermissie voor golfbaan Crimpenerhout en kunt direct uw handicap halen na het spelen van de eerste 9 holes. Wilt u meer informatie of inschrijven voor de 2-daagse golfcursus? Dat kan hier via de website van Nederland Golft. 

PRIVÉLESSEN-PAKKET 10 LESSEN
Voor de uitgebreide aanpak stelt de professional in overleg met u een lessenpakket samen van 10 golflessen. In deze 10 golflessen worden alle basistechnieke en beginselen van het golfspel behandeld en afgesloten met een baanles. Daarnaast krijgt u theorieles en wordt het examen afgenomen. 

De kosten voor het privélessen-pakket in 10 lessen zijn:

1 persoon: 550,-
2 personen: 300,- p.p.
3 personen: 250,- p.p.
4 personen: 200,- p.p.
5 personen of meer in overleg.

De gevorderde golfer
Voor de meer gevorderde golfers stellen we een lessenpakket samen die we voor een bepaalde periode willen bereiken. Dit kan variëren van het verlagen van een handicap tot het spelen van een pijnvrije ronde.

Om dit te bereiken kunnen we op verschillende vlakken lesgeven, onder andere op het gebied van techniek en tactiek. De eerste uiteraard om uw technieken te verbeteren, de tweede om aan uw course management te werken; zo kunt u leren slimmer en efficiënter te spelen. Daarnaast kunt u ook op fysiek en mentaal vlak lessen volgen.

Op fysiek gebied kunt u les krijgen in het lichaam; om uw golfswing aan te sterken. Of als u lichamelijke beperkingen heeft kunnen we op deze manier uw swing aanpassen, zodat het golfspel prettiger voor u wordt. Tot slot op mentaal gebied; les in het spel tussen de oren. Niet over water heen kunnen slaan is een puur mentaal spelletje!

   

Geïnteresseerd? Boek meteen een les in, in een van onze agenda’s! U hoeft enkel op de link te klikken van en van de professionals en u ziet meteen wanneer ze beschikbaar zijn. Is het de eerste keer? Als u even een account aanmaakt via het kopje ‘registreren’, kunt u uw les inboeken.

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring