Golfpro's

Ferdinand Hubert
PGA Golfprofessional

Mijn naam is Ferdinand Hubert, geboren op 26 juli 1979 in Den Haag. Ik ben begonnen met golfen op 10 jarige leeftijd en kwam op 13 jarige leeftijd uit als amateur in Nederlandse selecties in binnen en buitenland. Van mijn 15e tot mijn 18e heb ik Jong Oranje vertegenwoordigd in Nederland en Europa.

Mijn opleiding Golfprofessional B heb ik met succes afgerond in 2000. Mijn stage heb ik gelopen op Noordwijk golfcenter. Eind 2000 ben ik begonnen op golfcentrum de Batouwe bij Tiel. In 2003 heb ik in Gainsborough bij de Tour Department van Ping de cursus clubfitting met succes behaald. In 2004 ben ik de A-opleiding gestart en heb deze afgerond in 2006. In 2007 werd ik head professional op de Batouwe. Mijn werkzaamheden waren veel omvattend, ik heb ervaring met geven van privé lessen (ook videolessen), jeugdlessen, competitielessen voor zowel volwassenen als jeugd, organiseren en bedenken van wedstrijden, golfschool, clinics en golfreizen. Ik heb verschillende competitieteams begeleid naar hun kampioenschap en heb ook jeugdspelers gecoacht tot Nederlands Kampioen.

Sinds 2010 ben ik werkzaam op Golfbaan Crimpenerhout. Ik geef golfles, baanlessen, clinics en train de jeugd.

Ik ben te bereiken via 06-28599976 of via mijn lesagenda: https://ferdinandhubert.proagenda.com/#agenda

------------------------------------------------------

Gerrit Goor
PGA Golfprofessional

Op zijn 16e was Gerrit reeds professional en daarmee nog steeds de jongste van Nederland.

Van 1964 tot 1976 speelde hij in vele grote toernooien van Europa, maar zijn bekendheid heeft hij vooral aan het lesgeven te danken.

Met plezier kijkt hij terug op de mooie banen, zoals: Koninklijke Haagsche, de Hilversumse Golfclub, de Dortmunder Golfclub en Golfclub De Hoge Kleij, waar hij professional is geweest. Maar ook aan Golfcenter Rhoon en een korte periode op IJsselweide heeft hij goede herinneringen.

Sinds 1963 is Gerrit lid van verschillende PGA’s.

Een van zijn mooiste herinneringen uit zijn lange golfcarrière is het erelidmaatschap van de Britse PGA, dat hem in 1989 samen met Bernard Langer en Severiano Ballesteros werd toegekend.

Gerrit Goor is te bereiken via: 06-24870613 of gerrit@gerritgoor.nl

-----------------------------------------------------

 

 

 

De beginnende golfer
Voor beginnende golfers kiezen wij ervoor om de mensen het ‘echte’ golfspel aan te leren. Hiermee bedoelen we, dat we u opleiden tot een golfer die het spel technisch, tactisch én met voldoende regelkennis speelt. Het lesprogramma zal uit de volgende stappen bestaan:
We beginnen met het doornemen van de vijf basisslagen, om ervoor te zorgen dat u op een goede, leuke en veilige manier kunt oefenen. Na het doorlopen van de basisslagen gaat u beginnen met het volgen van baanlessen. Bij deze lessen staat de veiligheid centraal; de zorg voor de baan en de doorstroming in de baan. Als u zich dit eigen heeft gemaakt, kunt u baanpermissie krijgen. Vanaf dat moment mag u zelfstandig de baan in om een spelletje golf te spelen. Tijdens de lessen die hierna volgen pakken we de zwakke punten in uw spel aan en stomen we u klaar voor het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Door op een rustige en juiste manier het spel en de slagen aan te leren ontwikkelt u een goede basis. Hier zult u tijdens de rest van uw golfcarrière veel plezier aan beleven!

 

De gevorderde golfer
Voor de meer gevorderde golfers maken we een doelstelling die we voor een bepaalde periode willen bereiken. Dit kan variëren van het verlagen van een handicap tot het spelen van een pijnvrije ronde. Om dit te bereiken kunnen we op verschillende vlakken lesgeven, onder andere op het gebied van techniek en tactiek. De eerste uiteraard om uw technieken te verbeteren, de tweede om aan uw course management te werken; zo kunt u leren slimmer en efficiënter te spelen. Daarnaast kunt u ook op fysiek en mentaal vlak lessen volgen. Op fysiek gebied kunt u les krijgen in het lichaam; om uw golfswing aan te sterken. Of als u lichamelijke beperkingen heeft kunnen we op deze manier uw swing aanpassen, zodat het golfspel prettiger voor u wordt. Tot slot op mentaal gebied; les in het spel tussen de oren. Niet over water heen kunnen slaan is een puur mentaal spelletje!

 

 

   

Geïnteresseerd? Boek meteen een les in, in een van onze agenda’s! U hoeft enkel op de link te klikken van Ferdinand en u ziet meteen wanneer ze beschikbaar zijn. Is het de eerste keer? Als u even een account aanmaakt via het kopje ‘registreren’, kunt u uw les inboeken.

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring