Golfpro's

Ferdinand Hubert
PGA Golfprofessional

Mijn naam is Ferdinand Hubert, ik ben geboren op 26 juli 1979 in Den Haag. Ik ben begonnen met golfen op 10 jarige leeftijd en kwam op 13 jarige leeftijd uit als amateur in Nederlandse selecties in binnen en buitenland. Van mijn 15e tot mijn 18e heb ik Jong Oranje vertegenwoordigd in Nederland en Europa. Ik ben in 1999 begonnen met de opleiding Golfprofessional B en heb deze opleiding met succes afgerond in 2000. Mijn stage heb ik gelopen op Noordwijk golfcenter. Eind 2000 ben ik begonnen op golfcentrum de Batouwe bij Tiel. In 2003 heb ik in Gainsborough bij de Tour Department van Ping de cursus clubfitting met succes behaald. In 2004 ben ik de A-opleiding gestart en heb deze afgerond in 2006. In 2007 werd ik head professional op de Batouwe. Mijn werkzaamheden op de Batouwe waren veel omvattend, ik heb ervaring met geven van privé lessen (ook videolessen), jeugdlessen, competitielessen voor zowel volwassenen als jeugd, organiseren en bedenken van wedstrijden, golfschool, clinics en golfreizen. Eind 2010 ben ik weggegaan bij de Batouwe. Ik heb verschillende competitieteams begeleid naar hun kampioenschap en heb ook jeugdspelers gecoacht tot Nederlands Kampioen.

Felix Meijer
PGA Golfprofessional

Mijn naam is Felix Meijer, geboren op 9 juli 1992, woonachtig in Breda en heb samen met mijn vriendin Nina een zoontje genaamd Thomas. Na een aantal jaren op hoog niveau getennist en gevoetbald te hebben, ben ik overgestapt naar de golfsport. In 2006 heb ik leren golfen op Golfclub Princenbosch. Daar heb ik een aantal jaren voor Jeugd 1 en Heren 2 gespeeld. Daarnaast speelde ik ook op de jeugdtour van de NGF. Naast het beoefenen van golf merkte ik, dat het ook ontzettend leuk is om anderen verder te helpen met de golfsport. Dit is dan ook de reden dat ik in 2016 de PGA-Holland B-opleiding heb afgerond en inmiddels bezig ben met de A-opleiding. Daarnaast speel ik zelf  wedstrijden en neem ik reglmatig deel aan bijscholingen. Naast de jeugdlessen op zondag verzorg ik ook privé- en groepslessen. Natuurlijk hoop ik u te mogen ontmoeten op Golfbaan Crimpenerhout!

 

De beginnende golfer
Voor beginnende golfers kiezen wij ervoor om de mensen het ‘echte’ golfspel aan te leren. Hiermee bedoelen we, dat we u opleiden tot een golfer die het spel technisch, tactisch én met voldoende regelkennis speelt. Het lesprogramma zal uit de volgende stappen bestaan:
We beginnen met het doornemen van de vijf basisslagen, om ervoor te zorgen dat u op een goede, leuke en veilige manier kunt oefenen. Na het doorlopen van de basisslagen gaat u beginnen met het volgen van baanlessen. Bij deze lessen staat de veiligheid centraal; de zorg voor de baan en de doorstroming in de baan. Als u zich dit eigen heeft gemaakt, kunt u baanpermissie krijgen. Vanaf dat moment mag u zelfstandig de baan in om een spelletje golf te spelen. Tijdens de lessen die hierna volgen pakken we de zwakke punten in uw spel aan en stomen we u klaar voor het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Door op een rustige en juiste manier het spel en de slagen aan te leren ontwikkelt u een goede basis. Hier zult u tijdens de rest van uw golfcarrière veel plezier aan beleven!

 

De gevorderde golfer
Voor de meer gevorderde golfers maken we een doelstelling die we voor een bepaalde periode willen bereiken. Dit kan variëren van het verlagen van een handicap tot het spelen van een pijnvrije ronde. Om dit te bereiken kunnen we op verschillende vlakken lesgeven, onder andere op het gebied van techniek en tactiek. De eerste uiteraard om uw technieken te verbeteren, de tweede om aan uw course management te werken; zo kunt u leren slimmer en efficiënter te spelen. Daarnaast kunt u ook op fysiek en mentaal vlak lessen volgen. Op fysiek gebied kunt u les krijgen in het lichaam; om uw golfswing aan te sterken. Of als u lichamelijke beperkingen heeft kunnen we op deze manier uw swing aanpassen, zodat het golfspel prettiger voor u wordt. Tot slot op mentaal gebied; les in het spel tussen de oren. Niet over water heen kunnen slaan is een puur mentaal spelletje!

 

 

   

Geïnteresseerd? Boek meteen een les in, in een van onze agenda’s! U hoeft enkel op de link te klikken van Ferdinand of Felix en u ziet meteen wanneer ze beschikbaar zijn. Is het de eerste keer? Als u even een account aanmaakt via het kopje ‘registreren’, kunt u uw les inboeken.

 

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2018 Alle rechten voorbehouden