Golfschool

OGolfschoolp Golfbaan Crimpenerhout wordt lesgegeven door Arthur Pinckaers, Fedor van Megen, Mus Deboub en Gerrit Goor. Onze professionals hebben jaren ervaring als professional en zijn lid van de PGA. Zij hebben ruime ervaring met het lesgeven op elk niveau en er zijn verschillende mogelijkheden om te lessen. Zo kunt u privé- lessen volgen of als u liever groepslessen volgt aansluiten aan het onbeperkte golflessen concept.

Geïnteresseerd?

Een privéles kunt u zelf inboeken via de digitale lesagenda van één van de golfprofessionals. U hoeft enkel op de link te klikken van de golfprofessionals en u ziet meteen wanneer ze beschikbaar zijn. U mag hen natuurlijk ook telefonisch benaderen en de telefoonnummers staan hieronder voor u aangegeven. 
Is het de eerste keer dat u een les wilt inboeken? Klik dan op de link van de lesagenda van de gewenste professional en vervolgens op de knop ‘registreren’, U maakt daar uw eigen account aan en kunt vervolgens uw les inboeken. U mag ook de receptie van de golfbaan bellen (0180-552056) dan helpen wij u verder.

Wanneer u een baanles boekt bij één van onze professionals, dient u tevens contact op te nemen met de receptie om ook een starttijd te reserveren!
U kunt de receptie bereiken op telefoonnummer 0180-552056.

Wilt u meedoen aan de onbeperkte golflessen dan reserveert u dit hier.

U kunt ons ook bereiken via 0180-552056 of via het contactformulier.

Jeugd:

Voor de jeugd heeft Golfbaan Crimpenerhout een speciaal jeugdprogramma. Informatie kunt u vinden op de website van golfvereniging Crimpenerhout.

Lesagenda:

U kunt eenvoudig en direct uw les of cursus boeken bij onze golfprofessionals via onze online lesagenda. Bekijk de agenda via deze link of button en neem ook een les! Onze golfprofessionals helpen u graag met uw swing, short game of putting technieken zodat we samen uw handicap verlagen.

Bekijk hier de lesagenda

 

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring