Golfschool

OGolfschoolp Golfbaan Crimpenerhout wordt lesgegeven door Ferdinand Hubert en Gerrit Goor. Onze professionals hebben jaren ervaring als professional en zijn lid van NPGA. Zij hebben ruime ervaring met het lesgeven op elk niveau. Er zijn verschillende mogelijkheden om te lessen, u kunt privé lessen nemen of één van de cursussen volgen.

Geïnteresseerd?

Een privéles kunt u zelf inboeken via de digitale lesagenda van één van de golfprofessionals. U hoeft enkel op de link te klikken van de golfprofessionals en u ziet meteen wanneer ze beschikbaar zijn. U mag hen natuurlijk ook telefonisch benaderen. U kunt de telefoonnummers opvragen bij de receptie van Golfbaan Crimpenerhout. Is het de eerste keer dat u een les wilt inboeken? Klik dan op de link van de lesagenda van de gewenste professional en vervolgens op de knop ‘registreren’, U maakt daar uw eigen account aan en kunt vervolgens uw les inboeken. U mag ook de receptie van de golfbaan bellen (0180-552056) dan helpen wij u verder.

Wanneer u een baanles boekt bij één van onze professionals, dient u tevens contact op te nemen met de receptie om ook een starttijd te reserveren!
U kunt de receptie bereiken op telefoonnummer 0180-552056

Wilt u meedoen aan één van de cursussen dan reserveert u dit via de receptie van de golfbaan. 

U kunt ons bereiken via 0180-552056 of via het contactformulier.

Jeugd:

Voor de jeugd heeft Golfbaan Crimpenerhout een speciaal jeugdprogramma. 

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring