Terug

Nieuw! Cursus Baanpermissie

26 maart 2019

 

Wilt u graag leren golfen en snel zelfstandig de baan op om 9 holes te spelen?

Dat kan nu, want onze Beginnerscursus is aangepast naar een cursus Baanpermissie en dit houdt in dat u na het volgen van deze cursus direct baanpermissie krijgt en u zelfstandig de baan op kan.

De cursus Baanpermissie omvat het leren van de basistechnieken golf en de etiquetten en regels van het golfspel. De cursus bestaat u 5 uur golfles, inclusief 2 baanlessen. De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

U krijgt les van één van onze golfprofessionals en de 5 uur golfles wordt verdeeld over 4 lessen:
-    In de 1e les krijgt u speluitleg en worden grip, houding, balpositie en de swingtechniek besproken en geoefend.
-    In de 2e les gaat u leren putten en chippen en oefent u de swingtechniek verder op de drivingrange.
-    In 3e les komen in het eerste half uur de regels c.q. etiquetten aan bod, die op de golfbaan en rond de green belangrijk zijn. Aansluitend gaat u een uur de baan op. U zult ervaren hoe leuk golf is. Ook staan veiligheid op de baan, zorg voor de baan en speeltempo centraal.
-    In de 4e les krijgt u nog een baanles en is uw baanpermissie een feit.

Bij deze cursus is ook inbegrepen:
-    Gebruik van alle soorten huurclubs gedurende de gehele cursus.
-    Driving range ballen tijdens de 1e  les van 1,5 uur.

De cursus Baanpermissie wordt u aangeboden voor de prijs van slechts € 89,- p.p.

Mocht u zelf een groepje van minimaal 4 personen samenstellen met familie of vrienden dan kan deze cursus naar uw wensen ingepland worden als een privécursus.

Na het volgen van de cursus Baanpermissie mag u zelfstandig de baan op. U kunt kiezen uit of het betalen van de geldende greenfee per keer of voor een jaarkaart van Golfbaan Crimpenerhout, waarmee u het gehele jaar onbeperkt mag golfen. Instappen kan ieder moment van het jaar. In beide gevallen verwelkomen wij u graag!

En vindt u het prettig om in iets meer rust uw eerste rondes te lopen…..reserveer dan een starttijd tijdens één van de speciale ‘Baanpermissie-starttijd’ uren. Bij de receptie informeren wij u hier graag verder over.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Kom langs bij de receptie, bel 0180-552056 of u kunt zich aanmelden via onze website www.golfbaancrimpenerhout.nl

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring