Terug

Tentenkamp jeugdgolf

11 juli 2021

Jeugdgolfers Crimpenerhout beleefde een fantastisch tentenkamp!

Vorig weekend werd er voor de allereerste keer een tentenkamp georganiseerd op Golfbaan Crimpenerhout.  Het weekend startte met het opzetten van de tenten en allerlei leuke spelletjes op de driving range en puttinggreen van Golfbaan Crimpenerhout.  Na een heerlijke barbecue was het tijd voor een partijtje footgolf. Deze leuke combinatie van golf en voetbal wordt ook gespeeld op de golfbaan, maar dan met een echte voetbal en grote holes!
Natuurlijk mocht er een keertje laat worden opgebleven, want toen het ging schemeren stond er nog nachtgolf op het programma. In het donker golfen op de baan met zaklantaarns en verlichte golfballen. De kinderen hebben genoten en het was natuurlijk reuze spannend!
Na een korte nacht, waarin nog veel werd gekletst en gelachen, stond er ‘s ochtends weer een heerlijk ontbijt voor de kinderen klaar. Nog even opruimen, afscheid nemen van elkaar en toen naar huis om na te genieten en bij te slapen. Het was een groot succes!
Met het jaarlijks terugkerende tentenkamp, wekelijkse sportieve jeugdlessen en een laagdrempelige manier van kennismaken met golfen voor de jeugd in de vorm van (golf)spelletjes hoopt de, dit jaar nieuw aangetreden, jeugdcommissie meer jeugd van binnen en buiten de Krimpenerwaard enthousiast te maken voor deze hele leuke sport! Zij gaan de uitdaging aan om het golfen voor de jeugd extra onder de aandacht te brengen en nodigen geïnteresseerde jeugd uit voor een gratis proefles!

Voor meer informatie kunt u mailen naar jeugd@gvcrimpenerhout.nl

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring