Terug

Trainen met de TrackMan

7 maart 2018

Vanaf heden is het mogelijk om op Golfbaan Crimpenerhout te trainen met een TrackMan!

Innoveren is belangrijk om tegemoet te komen aan de individuele behoefte van onze lesklanten en dit heeft geresulteerd in de aanschaf van een TrackMan door onze golfprofessional Felix Meijer. 

De Trackman registreert d.m.v. radartechnologie iedere balvlucht van de slag. Tegelijkertijd wordt alles gemeten: onder andere de soort balvlucht, de hoogte, de afwijking ten opzichte van het doel, de swingrichting, clubrichting, swingsnelheid, de balsnelheid en de exacte afstand. Na iedere slag wordt alle informatie grafisch weergegeven in een overzicht, waarmee een perfect beeld verkregen wordt van de slagen. Met behulp van deze informatie kan Felix Meijer u nog optimaler en gerichter golfles geven. Op zijn iPad kan hij precies laten zien hoe de bal zijn vlucht maakt. 

Meer informatie over de Trackman is te vinden op: https://trackmangolf.com/products/trackman-4

Dus wilt u ook meer inzicht in uw swing? En wilt u eigenlijk wel eens precies weten hoe ver u slaat of hoe uw club de bal raakt? En wilt u gerichter trainen? Kom dan eens een les nemen in combinatie met de TrackMan.

Zelf effectiever trainen op de driving range van Golfbaan Crimpenerhout met behulp van de Trackman? Dan kunt u ook de TrackMan huren voor € 25,- per uur. Dit is mogelijk op zondag t/m woensdag na reservering vooraf.

Voor vragen, inplannen van een les of huren van de TrackMan is golfprofessional Felix Meijer bereikbaar via Felixmeijer92@gmail.com of 06-83943514. 

U kunt zich voor informatie ook wenden tot de receptie van Golfbaan Crimpenerhout: 0180-552056

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring