Vereniging Golfpark Crimpenerhout

Vereniging Golfpark Crimpenerhout en Golfbaan Crimpenerhout hebben op 16 juli 2010 van de NGF de B-status verkregen. Hierdoor is de vereniging, een voor de NGF, volwaardige vereniging die zijn activiteiten ontplooit op een golfbaan, die aan de NGF eisen voldoet.

Leden van Vereniging Golfpark Crimpenerhout kunnen voor een aantrekkelijk tarief spelen op banen die aangesloten zijn bij de 'Samenwerkende Golfclubs West Nederland'. Leden van al deze aangesloten verenigingen/golfbanen kunnen vanzelfsprekend ook tegen een gereduceerd tarief terecht op Golfbaan Crimpenerhout. Dit is te herkennen aan de vermelding SGWN op het NGF EGA-Handicappasje. 

Het week- c.q. weekend SGWN tarief dat op Golfbaan Crimpenerhout gehanteerd wordt, is geldig op maandag t/m zaterdag en niet op zon- en feestdagen.

9 holes  : Het tarief van maandag t/m vrijdag bedraagt € 20,00 p.p. en op zaterdag € 27,00 p.p. (op vertoon van uw NGF pas met vermelding SGWN)

18 holes: Het tarief van maandag t/m vrijdag bedraagt € 33,00 p.p. en op zaterdag € 38,00 p.p. (op vertoon van uw NGF pas met vermelding SGWN)

Via onderstaande link komt u op de website van de vereniging.

www.gvcrimpenerhout.nl

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring