Zaalhuur

Zalen en capaciteit:

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering, cursus of presentatie? Wij hebben de oplossing voor u! Golfbaan Crimpenerhout biedt u 2 multifunctionele zalen, beiden voorzien van daglicht en airconditioning. De zalen zijn zowel overdag als in de avond te reserveren.

De Crimpenerhoutzaal biedt ruimte aan ca. 50 personen en heeft een schitterend uitzicht. In de Crimpenerhoutzaal kan er gekozen worden voor diverse opstellingen! U kunt uw voorkeur voor een zaalopstelling aangeven bij reservering.

De Panoramazaal biedt ruimte aan ca.12 personen en biedt een bijzonder mooi uitzicht over de surfplas.

Het is mogelijk om tijdens de vergadering gebruik te maken van horeca faciliteiten, zoals desgewenst koffie, thee, lunch en-/of diner. U kunt uw wensen bij reservering van een zaal kenbaar maken.

 

Actief vergaderen

Heeft u een vergadering gepland en wilt u iets anders dan het standaard vergaderprogramma?  Dan kunt u uw meeting onderbreken om de teambuilding te versterken of uw vergadering anders afsluiten en zo uw klanten te verrassen door de vergadering te combineren met een golfclinic o.l.v. één van onze PGA- golfprofessionals. Succes verzekerd!

Onze vergaderlocaties bieden u:

  • Centrale ligging in het Groene Hart, vlakbij Rotterdam aan de N210
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Wireless Internet
  • Lunch en-/of dinermogelijkheden in de zaal of de gezellige brasserie

Al naar gelang uw wensen stellen wij een vergaderarrangement op maat voor u samen!

Voor informatie of een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met de receptie: telefoonnummer 0180-552056 of via het contactformulier.

Copyright © Golfbaan Crimpenerhout 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring